dijous, 20 de juny del 2013

Ets a: Portada // Actualitat //

Plataforma Sant Julià visita Castellar de la mà d’ICV




Francesc Lorente durant la roda de premsa
Francesc Lorente durant la roda de premsa (Olga Puig)
19/06/2013 - Actualitat
Plataforma Sant Julià visita Castellar de la mà d’ICV
La formació política ha organitzat un acte on l’entitat sabadellenca explicarà el seu projecte per unir la b-124 amb l’autopista
Cristina Domene
La secció local d’Iniciativa ha organitzat un acte el proper 26 de juny amb la Plataforma Sant Julià on l’entitat explicarà el seu projecte d’enllaç de la carretera entre Castellar i Sabadell a través de la Ronda Oest. “Hem convocat a la Plataforma perquè ens expliqui el seu projecte, creiem que és un tema que interessa al poble”, va explicar Francesc Lorente, membre d’ICV, durant la presentació de l’acte.

A la xerrada – debat que tindrà lloc a l’auditori Municipal a partir de les 19 hores estan convidats tots els partits polítics de la vila “amb representació al ple i sense” i també diferents associacions com l’ASEMCA i l’ADENC, “per tenir una vessant empresarial i altra mediambiental, tot i que encara han de confirmar l’assistència”. Qui sí, hi serà segur és el Salvador Milà, ex conseller de Medi Ambient i habitatge d’ICV. “El que hem fet és convidar a la resta de grups. Alguns han declinat la invitació, altre s’ho estan valorant i altres han dit que sí. A més ens acompanyarà Salvador Milà que entén molt del Quant Cinturó i de les possibles alternatives. És un acte sobre mobilitat on el que pretenem és que tothom digui la seva”.

La Plataforma ha demanat a la Diputació una subvenció per fer un estudi alternatiu. “Pel que ens ha dit el secretari municipal, de la licitació només està fet l’estudi previ, llavors la idea seria tirar endavant una moció a tots els nivells per demanar que els diners que s’han pressupostat però que no s’han invertit es repensin per a aquest altre projecte”, va assegurar Lorente.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada