divendres, 13 de desembre del 2013

ERC aconsegueix l’acord per l’inici dels estudis de l’enllaç entre la Ronda Oest de Sabadell i la B-124

Refermem el compromís amb el traçat plantejat pel la plataforma de Sant Julià, econòmic i respectuós amb l'espai natural.


Avui la comissió de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha aprovat per unanimitat una Proposta de Resolució presentada per Esquerra Republicana, en què es demana a la Generalitat que iniciï els estudis necessaris per fer l’enllaç entre la C-58 i la B-124 a través de la Ronda Oest de Sabadell .

El diputat vallesà al Parlament, Marc Sanglas, expressa la seva gratitud a la resta de grups parlamentaris, alhora que ha expressat que l’opció més vàlida i a la que ERC dóna tot el seu suport és la plantejada per la Plataforma de Sant Julià però, tal i com recull l’esmena acceptada, també s’estudiaran d’altres propostes per tal d’aconseguir la millor solució possible.

Segons el diputat republicà cal donar una solució el més ràpid possible, que sigui pràctica per tant, eficient, i que sobretot sigui respectuosa amb el medi ambient.

El diputat ha anunciat un acord amb la conselleria de Territori i Sostenibilitat per garantir l’inici d’aquest estudi durant 2014.

L’alcaldable per Sabadell, Juli Fernàndez, creu que aquest fet ha de representar un punt i apart en aquesta històrica reivindicació i que es posi fil a l’agulla, a tal efecte de millorar la mobilitat i reduir la contaminació a la nostra ciutat. En definitiva, esperem poder fer de la Gran Via un eix d’unió de la ciutat, fet que provocarà un canvi positiu en les dinàmiques internes de la mobilitat i que milloraran la fluïdesa del centre i nord de la ciutat, alhora que paral·lelament millorem la qualitat de l’aire.

Segons el portaveu republicà, cal expressar públicament com no podia ser d’una altra manera, l’agraïment per la feina feta a la Plataforma de Sant Julià i la voluntat de treballar conjuntament, per aconseguir que aquesta proposta sigui una realitat en el mínim de temps possible, però que alhora sigui sens dubte la millor opció possible, ja que segons l’alcaldable l’alternativa proposada des de la plataforma és econòmica i respectuosa amb l’espai natural. També ha volgut recordar que ERC no acceptarà que la connexió afecti espais d’interès, com la presentada fa poques setmanes que afectava el bosc de Togores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada